Fietskleding

Compleet assortiment fietskleding bij Ventoux

GripGrab fietskleding

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en stijl met GripGrab wielerkleding. Onze zorgvuldig gekozen collectie biedt voor iedere rit een passende outfit, zodat jij kunt genieten ongeacht de weersomstandigheden. Naast een vaste kledinglijn in zowel zomer, winter en tussenseizoen voeren wij een complete accessoirelijn. Of je dus voor een kek shirtje, waterdichte overschoenen of een goed ondershirt komt; wij hebben altijd iets in de collectie. En heel belangrijk, zowel in heren als dames uitvoering. Kleding met een frisse eigentijdse uitstraling gecombineerd met een goede prijs kwaliteit. Zo ga je altijd gesoigneerd en comfortabel op pad!

GripGrab Wielerkleding
Stijlvolle wielerkleding voor de veeleisende fietser
Fietshelmen Abus, Scott
Helmen van Abus en Scott

Wij voeren de nieuwste collectie helmen van Scott, Abus en Kask . Ga je voor een Aero modelletje, of juist de lichtste of best geventileerde helm? Kom langs in onze winkel voor vakkundig advies over welke helm bij jou past, en belangrijker nog; zet op! Want ieder hoofd is anders, net als de pasvorm van onze helmen.

Fietsbrillen Oakley, Radar, Sutro, Jawbreaker, Encoder
Oakley brillen

De brillen van Oakley behoeven niet veel uitleg; al sinds de beginjaren van de wielersport is dit dé nummer 1 fietsbril! Door de elegante pasvorm, de high-end lenstechniek en eenvoudigweg “de wow-factor” kiest het halve profpeloton niet voor niets al jaren voor deze brillen. Ventoux heeft altijd een ruime collectie Sutro’s, Jawbreakers, Encoders en Radars op voorraad.

Fietsschoenen Shimano, Scott, Lake
Fietsschoenen

Een fietsschoen verbindt de coureur met zijn fiets. Niet verrassend dus dat de juiste schoen een vereiste is voor een comfortabele rit! Wij voeren schoenen van Shimano en Scott. We hebben ervoor gekozen schoenen weg te leggen vanaf een kwaliteit waardoor je er duurzaam intensief gebruik van kan maken. Dat betekent dat al onze schoenen met BOA draaisluitingen zijn voorzien, en minimaal een met glasfiber of carbon versterkte onderzool hebben. Uiteraard zijn bij ons ook de high-end modellen zoals de Shimano S-Phyre en de Scott RC serie te bewonderen.

Accessoires van het Deense GripGrab zijn inmiddels ook een vaste waarde in onze collectie geworden. Het strakke design en de high-end prestaties maken dat je met GripGrab nooit fout kan gaan. Je kan aan items denken zoals:

  • arm- of beenstukken
  • onderhirts
  • helmmutsen en fietspetjes
  • handschoenen voor zomer en winter
  • waterdichte en/of gevoerde overschoenen

Natuurlijk hebben we nog veel meer sportspecifieke accessoires van GripGrab te bewonderen in onze winkel!

Gripgrab Accessoires Fietsschoenen, Fietshelmen, Fietsbrillen, Fietskleding
Gripgrab Accessoires