Ruil- en Retourbeleid Fietsenwinkel Ventoux

RUIL- EN RETOURBELEID FIETSENWINKEL VENTOUX

1. Verwerkingstijd van je retour Na ontvangst proberen we je retour binnen 48 uur te verwerken, behalve op zaterdag en zondag. Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra je retour is verwerkt.

2. Voorwaarden voor retourneren

  • Producten kunnen tot 14 dagen na de factuurdatum worden geretourneerd.
  • Het product dient compleet, ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele onbeschadigde verpakking te zijn.
  • Zie de lijst met uitzonderingen hieronder voor producten die niet kunnen worden geretourneerd.

3. Niet retourneerbare producten Producten met zichtbare gebruikssporen, missende onderdelen of een beschadigde originele verpakking kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt ook voor specifieke productcategorie├źn zoals fietscomputers met verbroken softwarezegels, kleding die is gewassen of niet hygi├źnisch is gepast, en producten die specifiek voor de klant zijn samengesteld.

4. Fiets retourneren Het retourneren van een fiets vereist speciale procedures. Neem telefonisch contact op met onze klantenservice voor assistentie.

5. Retourneren Het retourneren van onderdelen en accessoires is voor eigen rekening.

6. Ruilprocedure Bij ons is ruilen hetzelfde als retourneren. Meld je product aan voor retour en bestel het gewenste product opnieuw. Je kunt je aankoop ook rechtstreeks in onze winkel ruilen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

7. Terugbetaling Na verwerking van je retour ontvang je binnen 5 werkdagen je terugbetaling op de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

8. Speciale aanbiedingen en bundels Bij aankoop van een samengestelde aanbieding of bundel kunnen alleen de complete sets worden geretourneerd.

9. Herroepingsrecht Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, een product retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het product bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht geldt dit alleen voor de producten die aan de hierboven gestelde voorwaarden voldoen. Als je product niet aan deze voorwaarden voldoet, kun je geen beroep doen op het herroepingsrecht.